ПОБАРАЈТЕ НЀ +389 71 274 400
   

НАВРЕМЕНА ИСПОРАКА

ПОТВРДЕН КВАЛИТЕТ

СЀ ЗА ГРАДБА

СТОВАРИШТЕ ЗА ГРАДЕЖНИ МАТЕРИЈАЛИ

Главни увозници на сите видови на најквалитетна граѓа од Босна и Херцеговина, Словенија и Црна Гора.

ОДБРАНИ ПРОИЗВОДИ
 

За нас

Со 25 годишно искуство Раис Транс е компанија посветена на дистрибуција на градежни материали.

Риас транс како компанија е специјализирана и работи со набавка на градежни материјали за изведувачи и крајни корисници;

Нашиот асортиман опфаќа песок, цемент, дрвена граѓа и керамиди.

Нашиот тим од експерти сигурно ќе ви го најдат вистинскиот производ, по вистинска цена. Даваме незаменлива услуга на клиентите кои бараат градежни материјали и вршиме достава на истите низ Македонија.

Сендвич панели

Со 25 годишно искуство, Раис Транс е компанија посветена на дистрибуција на градежни материали.

Сега ја зголемуваме својата понуда и се појавуваме со нов бренд, станувајки генерален дистрибутер на “ПАНЕЛ СEНДВИЧ” произведени од компанијата “ЕМАНТЕ”.

“EMANTE” е единствена компанија од нашите простори која што работи со најнова италијанска технологија.

Галерија

Имаме сопствен превоз со кој вашата нарачка безбедно ќе пристигне на вашата локација.