NA TELEFONI +389 76 338 333
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
DORËZIMI NË KOHË
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
CILËSI E VËRTETUAR
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
CDO GJE PER NDERTIM
 
 
 
 
 
 
 
 

Depo për materiale ndërtimi

 
Importuesit kryesorë të të gjitha llojeve të lëndës drusore të cilësisë më të lartë nga Bosnja dhe Hercegovina, Sllovenia dhe Mali i Zi.
PRODUKTE TË PËRZGJEDHURA
 
 
 
 

Për ne

 
 
 
Rias trans si një kompani e specializuar dhe punon me prokurimin e materialeve të ndërtimit për kontraktorët dhe përdoruesit fundorë;
 
 
 
 
Asortimenti ynë përfshin rërë, çimento, dru dhe qeramikë.
 
 
 
 
Ekipi ynë i ekspertëve me siguri do t'ju gjejë produktin e duhur, me çmimin e duhur. Ne ofrojmë shërbim të pazëvendësueshëm për klientët që janë në kërkim të materialeve të ndërtimit dhe i shpërndajmë ato në mbarë Maqedoninë.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galeri

 
Ne kemi transportin tonë që do ta çojë porosinë tuaj të sigurt në vendndodhjen tuaj.